Sprayidea 92 Multi - Tujuan semprot napel - Cina Dayang aerosol Kimia
  • Youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 92 Multi - Tujuan semprot napel

Pondok Description:

·   FOB Harga: US $ 1 - 30 / Piece  

·   Min.Order kuantitas: 1200 Piece / Potongan

·   Supply Kamampuhan: 6000000 mun 8000000 Piece / Potongan per Bulan

·   Tempat of Origin: Guangdong, Cina (Daratan)

·   Port: Guangzhou atawa Hongkong

·   Ngaropéa Layanan: Sadia

·   Sarat pamayaran: L / C, T / T


jéntré produk

Tags produk

◆ sinyalna ageung

◆ duanana beungkeut samentara & permanén sadia

◆  Won’t bleed through and wrinkle, precise misty spray with long-lasting bonding

◆ widang aplikasi ageung Idéal pikeun bahan lightweight kayaning busa, kertas, kulit, lembar plastik, lawon, pigura karajinan, acrylic na speaker lianna, utamana pikeun serat gelas bertulang produk palastik

rinci

ukuran 600 ml | 450 g
babauan Bau low
pamakéan Multi-purpose, especially for light materials
tipe beungkeut permanén | beungkeut samentara
sinyalna badag 2 kali leuwih badag batan biasa
katingalian transparan limutan
Dries ka beungkeut 30 ka 60 detik
rumusan Taya CFS
Sertipikat SGS, ISO 9001
waktos rak 24 bulan
paket 24 kaléng unggal karton
20 ft GP wadahna 838 cartons
40 ft GP wadahna 1774 cartons
wadahna 40 ft HP 2064 cartons

tuju   

beresih

Ngabersihan beungeut operasi, tetep beresih jeung garing, tanpa wae minyak, kotoran noda renik

ngocok deui

Ngocok deui luhur jeung ka handap pikeun ngahontal pangaruh semprot hadé

nyemprot

Evenly spray from up to down or left to the right side at a distance of 20 to 30 centimeters from the operation surface

Nempelkeun jeung ngéléhkeun

After effect time, paste and beat the subtracts from inside to outside. It's best that continuous jobs after let it dry in 24 hours

Ngabersihan semprot

Ulah poho pikeun nyimpen can handap sarta menyemprot pikeun 1 nepi ka 3 detik, éta bisa nyingkahan nozzle clogged tur manjangkeun kahirupan napel semprot Anjeun

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Tina ngabalukarkeun, ngan ngirimkeun panalungtikan ka kami, bungah cooperate sareng anjeun

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM sarta ngajaga katuhu anjeun dina pasar Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !