Sprayidea 88 sulaman semprot napel - Cina Dayang aerosol Kimia
  • Youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 88 sulaman semprot napel

Pondok Description:

·   FOB Harga: US $ 1 - 10 / Piece  

·   Min.Order kuantitas: 1200 Piece / Potongan

·   Supply Kamampuhan: 6000000 mun 8000000 Piece / Potongan per Bulan

·   Tempat of Origin: Guangdong, Cina (Daratan)

·   Port: Guangzhou atawa Hongkong

·   Ngaropéa Layanan: Sadia

·   Sarat pamayaran: L / C, T / T


jéntré produk

Tags produk

◆ tipe SBS, No CFS, limutan semprot transparan, bau low

◆   Temporary bond, fast tack with wide coverage

◆ Waktu operasi nambahan ngamungkinkeun beungkeut ulang saméméh drying pinuh

◆ Idéal pikeun aplikasi industri sulaman 

rinci

ukuran 600 ml | 390 g
babauan Bau low
pamakéan aplikasi industri pésta
katingalian transparan limutan
tipe beungkeut beungkeut samentara
hal nu husus repositionable
waktos bébas kampungan 30 menit
Dries ka beungkeut 30 ka 60 detik
rumusan Taya CFS
Sertipikat SGS, ISO - 9001
waktos rak 24 bulan
paket 24 kaléng unggal karton
20 ft GP wadahna 812 cartons
40 ft GP wadahna 1718 cartons
wadahna 40 ft HP 2000 cartons

tuju

ngocok deui

Ngocok deui luhur jeung ka handap pikeun sababaraha kali pikeun ngahontal pangaruh semprot hadé

nyemprot

Evenly spray from up to down or left to the right side at a distance of 15 to 20 centimeters from the operation surface

Saluyukeun jeung témpél

After 15 to 30 seconds, adjust the position of material if needed( within 30 minutes ), and then paste it on fabric

Ngabersihan semprot

Ulah poho pikeun nyimpen can handap sarta menyemprot pikeun 1 nepi ka 3 detik, atawa bersih nozzle kalawan pangleyur sejen, eta bisa nyingkahan nozzle clogged tur manjangkeun kahirupan napel semprot Anjeun

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Tina ngabalukarkeun, ngan ngirimkeun panalungtikan ka kami, bungah cooperate sareng anjeun

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM sarta ngajaga katuhu anjeun dina pasar Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !