Sprayidea 32 bolu semprot napel - Cina Dayang aerosol Kimia
  • Youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 32 bolu semprot napel

Pondok Description:

·   FOB Harga: US $ 1 - 30 / Piece  

·   Min.Order kuantitas: 1200 Piece / Potongan

·   Supply Kamampuhan: 6000000 mun 8000000 Piece / Potongan per Bulan

·   Tempat of Origin: Guangdong, Cina (Daratan)

·   Port: Guangzhou atawa Hongkong

·   Ngaropéa Layanan: Sadia

·   Sarat pamayaran: L / C, T / T


jéntré produk

Tags produk

◆ sinyalna ageung

◆ Gancang garing tur beungkeut ku kakuatan kuat

◆ Low bau, tipe SBS, teu CFS, web bodas semprot

◆  Ideal for bonding thermal insulation composite materials, sound insulation materials, rubber hose, plastic, foam material, paper, sponge, furniture factory, leather to fabric, tooling, footwear permanently

◆  Specially designed for furniture upholstery industry

rinci

ukuran 600 ml | 450 g
babauan Bau low
pamakéan Utamana pikeun bahan busa
tipe beungkeut beungkeut permanén
katingalian web semprot bodas
sinyalna 8 nepi ka 10 sq / bisa
Dries ka beungkeut 30 ka 60 detik
rumusan Taya CFS
Sertipikat  SGS, ISO-9001
waktos rak 24 bulan
paket 24 kaléng unggal karton
20 ft GP wadahna 838 cartons
40 ft GP wadahna 1774 cartons
wadahna 40 ft HP 2064 cartons

 

tuju   

beresih

Ngabersihan beungeut operasi, tetep beresih jeung garing, tanpa wae minyak, kotoran noda renik

ngocok deui

Ngocok deui luhur jeung ka handap pikeun ngahontal pangaruh semprot hadé

nyemprot

Merata menyemprot ti nepi ka handap atawa ka kenca pikeun sisi katuhu dina jarak 20 nepi ka 30 sénti ti beungeut operasi

Nempelkeun jeung ngéléhkeun

Sanggeus efek waktos, nempelkeun sarta menghajar subtracts ti jero ka luar. Na pangalusna anu jobs kontinyu sanggeus hayu eta garing dina 24 jam

Ngabersihan semprot

Ulah poho pikeun nyimpen can handap sarta menyemprot pikeun 1 nepi ka 3 detik, éta bisa nyingkahan nozzle clogged tur manjangkeun kahirupan napel semprot Anjeun

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Of cause, just send an inquiry to us, glad to cooperate with you

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM sarta ngajaga katuhu anjeun dina pasar Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !