• Youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • anjog Produsén

    anjog Produsén

    Salah sahiji produsén pikeun produk aerosol ngarah saprak 2000, pabrik nyertakeun 120.000 méteran sq, nyadiakeun hiji wareg - jasa eureun ka anjeun.
  • Téhnologi canggih

    Téhnologi canggih

    Urang bebas & departemén D, nyadiakeun rojongan dipercaya pikeun layanan OEM jeung inovasi produk anyar
  • Tim Penjualan profésional

    Tim Penjualan profésional

    Profésional sells tim tawaran rojongan profésional sarta asisten ka agén urang, distributor jeung pamaké end-.

Tentang Kami

Dongguan Dayang aerosol Kimia Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2000, salaku panggedena supplier produk aerosol kimia di Asia. Dumasar filsafat "Jieun yayasan kalawan karakter, matak brand kalawan integritas", Dayang geus salawasna geus devoting nyadiakeun klien kalawan énergi-hemat, ramah-lingkungan, sehat sarta produk merenah sakumaha ogé jasa salah eureun. Kalawan téhnologi bebas profesor R & Tim D na 120.000 sq tutuwuhan méter, Dayang geus dimekarkeun garis produk kualitas premium ti elém sulaman semprot, lifters titik, removers kana industri semprot napel, lubrication jeung sajabana Angger The kaluaran taunan leuwih 70 juta botol.


WhatsApp Online Chat !