Sprayidea 92 Multi - waé Spray Tape - China Dayang Aerosol Kimia
  • youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 92 Multi - waé Spray Tape

Short Description:

·   Potongan: US $ 1 - 30 / Potongan  

·   Min.Order Quantity: 1200 Potongan /

·   Sumber Kabisan: 6000000 kanggo 8000000 Potongan / per Month

·   Papan Asal: Guangdong, China (Mainland)

·   Port: Guangzhou utawa Hongkong

·   Selaras Services: Cepak

·   Sarat Pembayaran: L / C, T / T


Detail produk

Tags Product

◆ jangkoan Gedhe

◆ loro jaminan sak wentoro & permanen kasedhiya

◆  Won’t bleed through and wrinkle, precise misty spray with long-lasting bonding

◆ kothak aplikasi Gedhe Becik kanggo bahan entheng kayata umpluk, kertas, kulit, sheet plastik, kain, Frame pakaryan, acrylic lan pamicara liyane, utamané kanggo serat kaca dikiataken produk plastik

Details

Size 600 ml | 450 g
gondho ambu ora enak Low
Dianggo Multi-purpose, especially for light materials
jinis Bond permanen | jaminan sak wentoro
jangkoan gedhe 2 kaping luwih gedhe saka biasa
katon transparent Misty
Dries kanggo jaminan 30 kanggo 60 detik
ngrumusake Ora CFS
certificate SGS, ISO 9001
wektu beting 24 months
paket 24 komplong saben karton
20 ft GP wadhah 838 cartons
40 ft GP wadhah 1774 cartons
wadhah 40 ft HP 2064 cartons

arah   

resik

Ngresiki lumahing operasi, supaya dadi resik lan garing, tanpa lenga, rereget reregetan tilak

Kocoken

Goyangan munggah lan mudhun kanggo entuk efek semprotan luwih

semprotan

Evenly spray from up to down or left to the right side at a distance of 20 to 30 centimeters from the operation surface

Tempel lan ngalahake

After effect time, paste and beat the subtracts from inside to outside. It's best that continuous jobs after let it dry in 24 hours

Ngresiki semprotan

Aja lali kanggo sijine sing bisa mudhun lan semprotan kanggo 1 kanggo 3 detik, iku bisa supaya nozzle clogged lan ndawakake gesang adhesive semprotan Panjenengan

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Saka sabab, mung ngirim panaliten kanggo kita, bungah kanggo kerjo bareng karo sampeyan

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Ya, kita bisa kurban layanan OEM lan nglindhungi hak ing pasar.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !