Sprayidea 88 Bordir Spray Tape - China Dayang Aerosol Kimia
  • youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 88 Bordir Spray Tape

Short Description:

·   Potongan: US $ 1 - 10 / Potongan  

·   Min.Order Quantity: 1200 Potongan /

·   Sumber Kabisan: 6000000 kanggo 8000000 Potongan / per Month

·   Papan Asal: Guangdong, China (Mainland)

·   Port: Guangzhou utawa Hongkong

·   Selaras Services: Cepak

·   Sarat Pembayaran: L / C, T / T


Detail produk

Tags Product

◆ jinis SBS, Ora CFS, Misty semprotan transparent, ambu ora enak kurang

◆   Temporary bond, fast tack with wide coverage

◆ Ing operasi wektu lengkap ngidini jaminan baleni sadurunge pangatusan lengkap

◆ Becik kanggo aplikasi industri bordir 

Details

Size 600 ml | 390 g
gondho ambu ora enak Low
Dianggo aplikasi industri Garment
katon transparent Misty
jinis Bond jaminan Temporary
Feature repositionable
wektu free tacky 30 menit
Dries kanggo jaminan 30 kanggo 60 detik
ngrumusake Ora CFS
certificate SGS, ISO - 9001
wektu beting 24 months
paket 24 komplong saben karton
20 ft GP wadhah 812 cartons
40 ft GP wadhah 1718 cartons
wadhah 40 ft HP 2000 cartons

arah

Kocoken

Goyangan munggah lan mudhun kanggo kakehan kanggo entuk efek semprotan luwih

semprotan

Evenly spray from up to down or left to the right side at a distance of 15 to 20 centimeters from the operation surface

Ngatur lan paste

After 15 to 30 seconds, adjust the position of material if needed( within 30 minutes ), and then paste it on fabric

Ngresiki semprotan

Aja lali kanggo sijine sing bisa mudhun lan semprotan kanggo 1 kanggo 3 detik, utawa resik nozzle karo solvent liyane, iku bisa supaya nozzle clogged lan ndawakake gesang adhesive semprotan Panjenengan

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Saka sabab, mung ngirim panaliten kanggo kita, bungah kanggo kerjo bareng karo sampeyan

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Ya, kita bisa kurban layanan OEM lan nglindhungi hak ing pasar.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !