Sprayidea 32 Sponge Spray Tape - China Dayang Aerosol Kimia
  • youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sprayidea 32 Sponge Spray Tape

Short Description:

·   Potongan: US $ 1 - 30 / Potongan  

·   Min.Order Quantity: 1200 Potongan /

·   Sumber Kabisan: 6000000 kanggo 8000000 Potongan / per Month

·   Papan Asal: Guangdong, China (Mainland)

·   Port: Guangzhou utawa Hongkong

·   Selaras Services: Cepak

·   Sarat Pembayaran: L / C, T / T


Detail produk

Tags Product

◆ jangkoan Gedhe

◆ cepet garing lan jaminan karo kekuatan kuwat

◆ Low ambu ora enak, jinis SBS, ora CFS, web putih semprotan

◆  Ideal for bonding thermal insulation composite materials, sound insulation materials, rubber hose, plastic, foam material, paper, sponge, furniture factory, leather to fabric, tooling, footwear permanently

◆  Specially designed for furniture upholstery industry

Details

Size 600 ml | 450 g
gondho ambu ora enak Low
Dianggo Utamané kanggo bahan umpluk
jinis Bond jaminan permanen
katon web semprotan Putih
jangkoan 8 kanggo 10 sq / bisa
Dries kanggo jaminan 30 kanggo 60 detik
ngrumusake Ora CFS
certificate  SGS, ISO-9001
wektu beting 24 months
paket 24 komplong saben karton
20 ft GP wadhah 838 cartons
40 ft GP wadhah 1774 cartons
wadhah 40 ft HP 2064 cartons

 

arah   

resik

Ngresiki lumahing operasi, supaya dadi resik lan garing, tanpa lenga, rereget reregetan tilak

Kocoken

Goyangan munggah lan mudhun kanggo entuk efek semprotan luwih

semprotan

Roto-roto semprotan saka nganti mudhun utawa ngiwa kanggo tengen ing kadohan saka 20 kanggo 30 cm saka lumahing operasi

Tempel lan ngalahake

Sawise efek wektu, paste lan ngalahake subtracts saka nang njaba. Sawijining paling sing jobs dadi sawise supaya iku garing ing 24 jam

Ngresiki semprotan

Aja lali kanggo sijine sing bisa mudhun lan semprotan kanggo 1 kanggo 3 detik, iku bisa supaya nozzle clogged lan ndawakake gesang adhesive semprotan Panjenengan

 

FAQ

Q: Is it possible to buy one can for testing?

Of cause, just send an inquiry to us, glad to cooperate with you

Q: Can you provide relevant product documents to us?

Yes, we can offer relevant documents of this product to you if it's required.

Q: Can you guarantee the safe delivery of the goods?

Sure, we are an experienced exporter, our products have been selling to India, Bangladesh, Thailand, America, Mexico, and Brazil successfully

Q: Do you offer OEM services?

Ya, kita bisa kurban layanan OEM lan nglindhungi hak ing pasar.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !