• youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

Sprayidea

Kantor Pusat ing Dongguan, China. Sprayidea wis diprodhuksi produk aerosol majeng ing bangunan hiasan, automotive marine & pesawat, iklan ruangan, Kerajinan industri. lengkap perdagangan sewing produk baris aerosol sawijining (Sprayidea adhesives sulaman semprotan, lifters titik, lubricants Sewing Utas lan etc) hasil apik saran saka pelanggan kabeh ndonya.

Dongguan Dayang Aerosol Teknologi Kimia Co., Ltd

Account Sprayidea iku salah siji saka merek dagang kadhaptar saka Dongguan Dayang Aerosol Kimia Tech. Co., Ltd. Minangka chemicalenterprise Chinese pisanan karo R sawijining & D Department, Dayang 's produk aerosol digunakake digunakake ing industri sandhangan, daya angin, Manufaktur yacht, cetakan metal, karet, plastik, bangunan hiasan, iklan ruangan, apa kayu, care car, Printing, ngarep dina perabot etc industri wiwit 2000 lan wis dipercaya dening klien saka negara. 

Fitur inti

- pengalaman sugih

pengalaman 18 taun sajarah ing lapangan profesional.

- ukuran Produksi

120000 meter persegi area bangunan, output taunan luwih saka 70 yuta botol

- support teknologi Professional

Nyedhiyani produk profesional lan layanan OEM dening tech experienced. Professors

 - kemampuan Innovation

Setya nggawa urip sehat lan warni kanggo klien lan usaha kanggo inovasi



WhatsApp Online Chat !