• youtube
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • anjog Produsen

    anjog Produsen

    Salah Produsèn kanggo produk aerosol anjog wiwit 2000, tanduran isine 120,000 meter persegi, nyedhiyani siji wareg - layanan mandeg sampeyan.
  • Teknologi Lanjut

    Teknologi Lanjut

    R Independent & departemen D, nyediakake support dipercaya kanggo layanan OEM lan inovasi produk anyar
  • Team Sales Professional

    Team Sales Professional

    Professional sadean tim tawaran support profesional lan asisten kita agen, distributor lan pangguna end-.

Babagan awake dhewe

Dongguan Dayang Aerosol Teknologi Kimia Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2000, minangka sing paling gedhé supplier produk aerosol kimia ing Asia. Adhedhasar filsafat "Priksa dhasar karo karakter, matak account karo integritas", Dayang wis mesthi wis devoting kanggo nyedhiyani klien karo energi-daya, lingkungan-loropaken, sehat lan produk trep uga layanan siji mandeg. Kanthi teknologi sawijining profesor R & tim D lan 120,000 sq tanduran meter, Dayang wis dikembangaké baris produk kualitas premium saka adhesives sulaman semprotan, lifters titik, removers kanggo industri semprotan adesif, Lubrication lan sapiturute Kangge, Output taunan luwih saka 70 yuta botol.


WhatsApp Online Chat !